Regnskabssæson: Er du klar til store udsving?

regnskab-sæson-850x200

Den amerikanske regnskabssæson er snart over os, og det plejer at medføre nogle ordentlige svingninger. Det er nok en god ide at holde øje fra nu af i hvert fald! Den første aktie, der står forskud i vores univers er Bank Of America på torsdag, men allerede i morgen rapporterer storbanken JP Morgan, så det er nok en gode ide at holde øje med bankaktierne de næste to dage. Konkurrenter og lignende selskaber plejer at give et rigtig godt billede af, hvor de andre skal hen!

Forud for i dag kan vi også notere os, at oliepriserne falder marginalt, hvilket er meget naturligt oven på sidste uges stigninger. Den er altid værd at tage i betragtning i vores US spil for der er godt nok nogle, der følger olien f. eks Exxon! Vi tager også med, at Nasdaq100 futures er oppe med 0,5% og selvfølgelig at de fleste amerikanske markeder er i grønt!

På nyhedsfronten kan vi notere, at General Electric vil børsnotere deres tjekkiske bankforretning som de har forsøgt at sælge fra siden finanskrisen. Det er ikke nogen banebrydende nyhed, men værd at have in mente, hvis man vil udelukke den i en af enderne. Spørgsmålet er bare hvilken en man kan udelukke?