Olie: Priserne faldt igen – men blev over $40

oliepriserne-faldt-850x200

Oliepriserne faldt i løbet af tirsdag nat, men både US og internationale olie futures blev over 40$ pr. tønde, forud for et større møde mellem olieproducenter i Mellemøsten og Rusland, der skal diskutere en fastfrysning af olien grundet det voksende udbud af olie. Aktiemarkedet er normalt korreleret med udsving i olien, du kan derfor med fordel se nærmere på aktier indenfor transport og logistik såsom DSV, DFDS, FLSmidth og D/S Norden. Disse aktier kunne få en dårlig start i dagens aktieløb.

Norske DNB Markets har skåret kursmålet for Nordea aktien ned med 10 kr., så aktiemålet nu er 97 svenske kr. mod tidligere 107 svenske kr. DNB Markets har også kigget nærmere på Danske Bank, og her skæres der også i kursmålet, så målet nu lyder på 194 kr. frem for 205 kr. Det bliver spændende og se aktionærernes reaktion til DNB Markets udmelding.

I Danmark har vi en masse spændende begivenheder, der nok skal få sat godt gang i markedet. Mærsk holder generalforsamling i Bella Centret kl. 10.30 senere i dag, hvor vi vil få kommentarer fra de aktionærer, der har måttet se deres aktier miste halvdelen af deres værdi det seneste år. Herudover får vi kvartalsregnskab fra forsikringsvirksomheden Tryg. Regnskabet blev præsenteret kl. 7.30 i morges. Tryg er det sidste forsikringsselskab i C20, og er til daglig kendt som en defensiv aktie. Det bliver spændende at se om markedet kan få liv i Tryg aktien denne morgen.

Artiklen er bragt sammen med Betonfinance.dk. Her kan du spille på og forudsige udviklingen i danske og amerikanske aktier og indeks hver dag. Opret en gratis konto i dag og modtag 1.000 kroner i velkomstbonus efter første indbetaling.