Reklame*

Kommercielt indhold.

Plus500

Plus500 er en af Danmarks mest populære platforme til at handle CFD samt valuta – og så er de hovedsponsor for fodboldklubben Atletico Madrid.

Du får en handelsplatform med et kæmpe udvalg af investeringsmuligheder, en lang række værktøjer til at optimere dine investeringer samt adgang fra mobil og tablet.

Læs om Plus500 og vores erfaringer med dem i denne anmeldelse.

Plus500-1

Kom godt i gang med Plus500

1. Gå til Plus500.dk – klik her!

2. Tryk på ”Handelsplatform” og vælg ”Rigtig penge”.

3. Opret din nye konto

4. Verificer din konto via SMS og instruktionerne fra Plus500.

5. Du har nu klar

Anmeldelse af Plus500

Bonus hos Plus500

Plus500 giver ikke bonusser.

Bonus hos Plus500

Anmeldelse af Plus500

Det kan du handle
Hos Plus500 kan du via CFD (contract for difference) og ETF (exchange-traded fund) vælge mellem et enormt udvalg af handelsmuligheder. Du kan handle med aktier, og her taler vi altså om alle børser lige fra Danmark til Grækenland og videre Asien. I hvert land kan du handle de enkelte aktier, som er repræsenteret i de største aktieindeks. Netop de største aktieindeks kan du også handle direkte med, så du altså investerer i selve indekset – og ikke bare en enkelt aktie. Du kan også handle en lang række valutaer op mod hinanden, så du eksempelvis kan sætte den danske krone op mod norske kroner, amerikanske dollars og så videre. Endelig har du også adgang til at trade de evigt populære råvarer som guld og olie, ligesom du finder en håndfuld andre og mere eksotiske råvarer som kakao, soyabønner og bomuld.

Værktøjer
Plus500 tilbyder en række værktøjer, som skal gøre det nemmere og bedre for dig at handle hos dem. Du kan eksempelvis handle med ’gearing’, hvilket betyder, at du ved højere gearing satser mere på din handel, mens du med lavere gearing starter med et mere forsigtigt udgangspunkt. Apropos forsigtig, så har du også adgang til det populære værktøj ’stop loss’, så du på forhånd ved, at du ikke kan tabe mere end det beløb, du indstiller handlen. Samme vej kan du også gå med gevinster ved at sætte handlen til at stoppe ved en bestemt gevinst. Endelig kan du også modtage prisalarmer, som giver dig en melding, når et bestemt aktiv rammer en bestemt pris. 

Websitet og platformen
Ikke alle websites og handelsplatforme til optioner er lige overskuelige, men her skiller Plus500 sig i den grad positivt ud. Selve hjemmesiden er på velskrevet dansk, som både giver nybegynderen og den erfarne trader det, som de kommer efter. Det er bygget intuitivt op, og skulle du få brug for hjælp, er der en kæmpe sektion alene til dette formål. Til selve delen med at handle har Plus500 delt det op i en version, der kan downloades til Windows, og en version, der kan afvikles direkte i browseren via Windows, Mac og stort set alle browsere. På den måde kan du selv vælge, hvordan din trading hos Plus500 skal foregå.

Mobil og tablet
Også her er Plus500 helt fremme i skoene. De har naturligvis allerede udviklet en app til iPhone og iPad samt en app til Android, så du kan sidde og handle direkte på mobil og tablet, hvad end du er til Apple, Samsung, HTC eller noget helt tredje. Et stort plus i vores bog, at platformene er så veludviklede.

Demo
Der tilbydes en veludviklet demo-version hos Plus500, så du kan prøve at handle gratis uden rigtige penge involveret. 

Trustpilot
På den internationale udgave af Trustpilot, modtager Plus500 den meget flotte karakter 8,2 ud af 10. Det har ikke været muligt for os at verificere anmeldelserne.

Support
Du finder en stor sektion med svar på stort set alle spørgsmål relateret til Plus500 under ”Hjælp”. Her kan du endda også blive en del klogere på optioner, hvis du har brug for det. Plus500 har valgt kun at tilbyde support via e-mail, men til gengæld kan du spørge om alt mellem himmel og jord, ligesom svarene er hurtige. Der er åbent for hjælp 24 timer i døgnet alle ugens dage. Supporten er desuden altid på engelsk.

Om Plus500
Plus500 blev grundlagt i 2008, samme år som de lancerede deres første handelsplatform. Efterfølgende er det gået utroligt stærkt for en af verdens største udbydere af handel med optioner. I dag er der over en million brugere af platformen, og de kan alle finde tryghed i, at Plus500 er børsnoteret på London Stock Exchange. Man har ambitioner om at være verdens største og bedste udbyder, og man underligger skrappe regler og overvågning fra de finansielle myndigheder i Storbritannien, Financial Conduct Authority samt Financial Services Authority – svarende til Finanstilsynet herhjemme.

Erfaringer med Plus500

Hvis du vi handle med optioner, så er Plus500 stedet. Vores erfaringer viser, at både nybegyndere og professionelle har gavn af Plus500, som lever op til ambitionen om at være verdens bedste handelsplatform. Selve platformen er blandt de bedste i verden, supporten er hurtig og venlig og så er udvalget af investeringsmuligheder enormt. Skulle vi pege på én udbyder af optioner, du skulle prøve, så ville det blive Plus500.

Henvisningslinks findes i denne artikel.

Kommercielt indhold. Plus500 Plus500 er en af Danmarks mest populære platforme til at handle CFD samt valuta - og så er…

Karakterer til Plus500

Udvalg af aktiver
Værktøjer
Payout
Platformen

9 / 10

Får karakteren 9/10 som er det højeste blandt vores anmeldte tradere.

90
 • Demo

  Prøv at handle gratis uden risiko.

 • Kundeservice

  Kan kontaktes 24/7 på e-mail og chat.

 • App

  Du kan trade via Plus500s app.

 • Licens

  Er reguleret i England og på Cypern.

 • SKAT

  Du skal betale SKAT af dine gevinster.

regnskab-sæson-370x150

Regnskabssæson: Er du klar til store udsving?

Reklame*

Den amerikanske regnskabssæson er snart over os, og det plejer at medføre nogle ordentlige svingninger.

oliepriserne-faldt-370x150

Olie: Priserne faldt igen – men blev over $40

Reklame*

Oliepriserne faldt i løbet af tirsdag nat, men både US og internationale olie futures blev over 40$ pr. tønde.

Yahoo: Google og Verizon viser interesse for opkøb

Reklame*

Markedet kompenserer for gårsdagens tab og Nasdaqs futures viser pt. en stigning på 0.6%.