Reklame*

BDswiss

BDswiss – som står for Banc de Swiss – kender du måske allerede fra TV-reklamerne i Danmark. Denne udbyder af handel med binære optioner gør rigtig meget ud af at uddanne de handlende til at gøre de bedst mulige trades, men selvom du er erfaren inden for binære optioner, er BDswiss også noget for dig. Læs om vores erfaringer med BDswiss i vores anmeldelse, der indeholder information om alt fra platform til support.

BDswiss

Kom i gang hos BDSwiss

1) Gå til BDSwiss – klik her!

2) Klik på ”Opret konto”, ”Tilmeld dig” eller udfyld formularen direkte.

3) Opret din konto. Det er muligt at gøre ved indtaste oplysningerne på ”gammeldags” vis, men også ved at forbinde med Facebook, Google+ eller Windows Live.

4) Indsæt nu penge, så er du klar til at handle.

5) Nu kan nu handle direkte i din browser, når du er logget ind.

6) Vil du blive klogere på BDSwiss og det at handle med optioner, inden du placerer din første handel, kan du gå til ”Education Center”, hvor du med tekst og video får en meget gennem grundig gennemgang af hver enkelt funktion på handelsplatformen og hjemmesiden.

Bonus hos BDswiss

Du får ikke en velkomstbonus fra BDswiss, når du indsætter penge første gang. I stedet arbejder de på at give dig høje udbetalingsprocenter, som kommer helt op på 89 %. Du bliver dog ikke snydt for bonusser, hvis du begynder at handle aktivt hos BDswiss. På denne platform har de nemlig taget hele oplevelsen med ”gamification” til sig. Det vil sige, at du løbende kan deltage i konkurrencer, sige ja til udfordringer og lignende, som vil udløse bonusser, badges og andre former for belønninger, der kan gøre det sjovere og måske mere indbringende at trade hos BDswiss.

Vores anmeldelse af BDswiss

Anmeldelse af BDswiss

Det kan du handle
Du kan handle over i alt 200 aktiver hos BDswiss, som er spredt ud på valuta, aktier, indeks og råvarer. Samtidig kører de med en oversigt, der altid viser de mest populære aktiver nu og her. Med valutaer kan du handle et stort antal valutaer op mod hinanden, hvor USD og EUR naturligvis er i fokus. Der er dog også et dansk islæt, da du kan handle DKK op mod eksempelvis USD. Valutaerne kan du både handle helt ned i 30 og 60 sekunders intervaller, men også i perioder op til 12 måneder. Det gælder også for råvarer, hvor du hvert minut kan lave en ny handel med guld, sølv og olie. I alt kan syv forskellige råvarer kan handles, som foruden de tre førnævnte er kaffe, sukker, hvede og platin. Med BDswiss fokus på primært Europa er de aktier, du kan handle med, også primært fra europæiske indeks. Du finder blandt andet Siemens, Vodafone, Gazprom og Volkswagen. Også de største aktieindeks fra hele verden er tilgængelige, ligesom udvalgte amerikanske aktier er det.

Værktøjer
Hvor nogle udbydere har en lang række værktøjer, når du sidder klar ved handelsplatformen, har BDswiss en række gode værktøjer, som gør dig klar, INDEN du begynder at handle. Først og fremmest har de deres ”Education Center”, der grundigt forklarer om deres eget website og ikke mindst om det at handle med optioner. Du kan faktisk tage alt din visdom med dig fra BDswiss og bruge på en anden handelsplatform, hvis det er det, du har lyst til. Det kræver nemlig kun, at du har en konto, for at få adgang til hele den handlende skole, som er omfattende. Derudover har du direkte og gratis adgang til markedsnyheder fra hele verden, ligesom BDswiss har stablet en yderst brugbar finansiel kalender på benene. Dermed er du altid på forkant med, når de økonomiske nøgletal og så videre bliver offentliggjort. Endelig kan du også få adgang til en interaktivt VIP-lounge, hvor du kan udveksle erfaringer og gode handler med andre direkte.

Opret din gratis konto hos Bank de Swiss i dag ☚

Website og platform
Hos Banc de Swiss kan du handle direkte via deres platform i browseren. Du skal med andre ord IKKE til at downloade og installere en platform, før du kan komme i gang. Alene det er et stort plus, ligesom det er, at store dele af hjemmesiden er oversat til dansk, hvilket gør det hele lidt nemmere at komme i gang med. Både hjemmesiden og platformen er simpelt bygget op, og du mister på intet tidspunkt overblikket på grund af for mange tilbud, blinkende bannere eller lignende. Alt i alt er det en rigtig god oplevelse at bruge BDswiss.

Mobil og tablet
Her er man fremme i skoene, når det kommer til at trade via mobil og tablet. Både til iPhone og Android, ligesom til iPad og andre tablets, kan du hente en app. Via denne kan du så trade uden at skulle tænde computeren først. Foretrækker du en større skærm, kan du naturligvis altid bruge computeren, som også blot kræver et hurtigt login.

Demo
Du kan ikke handle gratis via en demo-version hos Banc de Swiss, men til gengæld har de en grundig og god skole til dig, der vil være at handle med optioner.

Support
Hos Banc de Swiss har det en omfattende platform til support. Hver dag kan du via et dansk telefonnummer kontakte dem fra 12:00 til 20:00. Du kan også e-maile dem, og endelig har de også en engelsk-sproget live chat, der er tilgængelig døgnet rundt syv dage om ugen.

Opret din gratis konto hos Bank de Swiss i dag ☚

Om BDswiss
Hvis der er noget, de kan i Schweiz, så er det banker og ure. Netop derfor er Banc de Swiss’ motto også ”Schweizisk præcision”. De har licens på Cypern i Europa. Virksomheden åbnede først i 2011, men har på ganske få år gjort sig selv til en af de mest populære i specielt Vest- og Centraleuropa.

Erfaringer med Banc de Swiss

Der er ingen tvivl om, at BDswiss er rigtig god for dig, som først lige er begyndt at handle med optioner – eller aldrig har prøvet det før. Vi fandt hurtigt ind i rytmen med at bruge siden, og da vi testede supporten, svarede de på 30 sekunder, mens problemet var løst efter to minutter. Selvom du ikke starter med at få en bonus, er BDswiss er rigtigt godt sted at starte, da du også kan handle for mindre beløb end andre steder. Alt i alt leverer BDswiss en god oplevelse, der specielt er henvendt til dig, der vil blive klogere og bedre til det med at handle optioner.

Henvisningslinks findes i denne artikel.

BDSwiss
BDSwiss_375x150
BDswiss BDswiss – som står for Banc de Swiss - kender du måske allerede fra TV-reklamerne i Danmark. Denne udbyder af handel med binære optioner…

Karakter til BDswiss

Udvalg af aktiver
Værktøjer
Payout
Platformen
Support

8 / 10

Godt udvalg af aktiver. Platformen er også særdeles veludviklet til mobil og tablet.

82
 • Demo

  Prøv at handle gratis uden risiko.

 • Kundeservice

  Kan kontaktes 24/7 på e-mail og chat.

 • App

  Du kan trade via BDSwiss’ app.

 • Licens

  Er reguleret i England og på Cypern.

 • SKAT

  Du skal betale SKAT af dine gevinster.

regnskab-sæson-370x150

Regnskabssæson: Er du klar til store udsving?

Reklame*

Den amerikanske regnskabssæson er snart over os, og det plejer at medføre nogle ordentlige svingninger.

oliepriserne-faldt-370x150

Olie: Priserne faldt igen – men blev over $40

Reklame*

Oliepriserne faldt i løbet af tirsdag nat, men både US og internationale olie futures blev over 40$ pr. tønde.

Yahoo: Google og Verizon viser interesse for opkøb

Reklame*

Markedet kompenserer for gårsdagens tab og Nasdaqs futures viser pt. en stigning på 0.6%.