Reklame*

Banc de Binary

Banc de Binary er verdens mest innovative trading-platform – og de har vundet adskillige priser som den bedste platform på alle tænkelige områder. Prisgiverne har særligt fremhævet, at Banc de Binary er i top hvad angår god kundesupport til både nybegyndere og hardcore finansguruer. Hos Banc de Binary kan du trade med over 200 aktiver verden over via deres 5 veludviklede platforme. Desuden kan du uddanne dig, både på det basale og det professionelle niveau, og du kan følge med i markedsanalyser og strategier. Hæng på, så får du meget mere at vide om Banc de Binary og et grundigt review.

Bonus hos Banc de Binary

Kom godt i gang hos Banc de Binary

1) Opret en konto – klik her!
2) Nu befinder du dig på siden, hvor du skal vælge imellem de 5 platforme, som er: Binary options, Pairs, Long term, Sixty seconds og One touch.
3) Nu skal du vælge et aktiv (”asset”).
4) Når du har valgt platform, vælger du ”Expiry” – dvs. det tidspunkt, hvor din position skal udløbe.
5) Vælg nu dit investeringsbeløb.
6) Vælg mellem ”Call” og ”Put” ude i højre side og klik ”start”.
7) Herefter skal du bare vente på at få besked om resultatet via e-mail – med mindre du vil sidde og følge med i grafernes fluktuering imens.
8) Husk, at du kan slette dine positioner et stykke tid efter, de er oprettet, hvis du skifter mening. Gå ind på din konto og se under ”history”. De positioner, hvor der står ”pending”, kan stadig slettes.

Bonus hos Banc de Binary

Bdbinary tilbyder ikke bonus.

Review af Banc de Binary

Review af Banc de Binary

Det kan du handle
Aktiverne, som du kan handle med hos Bank de Binary, er delt ind i fire emner: Valuta, råvarer, indekstal og aktier. Og i alt er der 200 forskellige aktiver at handle med – fordelt på 30 lande. Vær opmærksom på, at handlen med varerne er afhængige af de forskellige landes tidszoner og åbningstider, som du kan holde øje med på siden. Men fortvivl ikke, der er altid masser, der er åbne.

Værktøjer
Når du skal trade, skal du tage et ud af fire valg, som alle kan være lige gode, men som appellerer til kunder, der er forskellige steder i processen. Så lad os guide dig lidt på vej i forhold til, hvad der kan være noget for dig. Først og fremmest vil vi lige nævne mulighederne:

 • Digital options Pro
 • Long term
 • One Touch Platform
 • 60 Second Platform
 • Pairs

Digital options Pro er den klassiske handel med optioner, hvor du vælger et aktiv og en løbeperiode på fx 10 minutter og selvfølgelig beslutter dig til ”Call” eller ”put”, dvs. om du tror, prisudviklingen vil tage en retning op eller nedad i den fastsatte tidsperiode. Humlen er, at du er helt fri og kan logge af, mens perioden løber, og du vil modtage en e-mail, når resultatet er kommet.

Med Long term trading går du lidt anderledes til værks med de optioner, der generelt handles mest i meget korte perioder med store beløber. Long term-optioner er for dig, der ved meget om en bestemt vare eller aktie og gerne vil drage nytte af den viden ved at investere i et lidt mere langsigtet markedsperspektiv. OneTouch platformen er, derimod, for den, der er i humør til at satse stort, for her kan du vinde din investering 500 % igen, men så skal du også være i stand til at udregne præcise tal fremfor bare retningen på en pris. 60 Second-platformen bruger mange, når de er fuldstændig sikre på, at en pris vil gå op eller ned. Tidsintervallet, du fastsætter, er således kun på 60 sekunder, og der kan være vilde summer at hente den vej. Til sidst vil vi fremhæve Pairs, som en platform, der egner sig til den virkelig erfarne trader på jagt efter nye udfordringer. Her skal du holde tungen lige i munden og være i stand til at forudsige, hvordan priserne på to forskellige varer eller aktier udvikler sig i forhold til hinanden på markedet, fx Apple vs Google. Pairs er for dem, der har viden nok til at spinde guld på den. 

Websitet og platform
Ingen tvivl om, at Banc de Binary er en af verdens mest stilede og professionelle trading-platform. Det kan derfor heller ikke undre nogen, at de er multi-prisvindere både hvad angår sikkerhed og kundeservice på alle planer. De tryller ved at forbinde sikkerheds-regulering og et innovativt website, som fantastisk nok appellerer både til nye kunder, herunder nybegyndere, og de garvede på feltet. Bare et klik ind på deres hjemmeside vil vise dig, at der er kvalificerede muligheder både for den, der har brug for det simple valg, og for den, der har bestået alle indledningsmanøvrerne i handelssporten og trænger til nye udfordringer på højt niveau!

Mobil og tablet
Her behøver du ikke bekymre dig. Selvfølgelig er Banc de Binary med i toppen, når det gælder udvikling af mobil-versioner. Her gælder de samme gode vilkår – regulering og innovation går hånd i hånd – så du både kan føle dig tryg og underholdt med de nyeste design 

Demo
Har du nogensinde prøvet at se en introduktionsvideo og bagefter sidde med et hav af ubesvarede spørgsmål? Det har de fleste. Men med Banc de Binary er du sikret mod gætterier og spildte timer. De har et videokursus, der ganske simpelt følger niveauerne hos kunden. Video 1 giver dig en basal viden om markedet, hvordan optioner fungerer, og hvordan du selv kommer ind i billedet, når det gælder profit. Video 2 til 7 går så i dybden med disse emner, og her kan du for alvor sætte dig ind i optioner og de muligheder, der er at handle med. I video 8 kan du blive klogere på psykologien i at trade, og om vigtigheden af at holde sig rolig, når man trader. Alle disse videoer kan anses for basal viden. Video 9 og 10, derimod, går i kødet på de mere krævende strategier og analyser, der er gavnlige i din handel med optioner. Når du har været igennem hele videokurset, er du klar til at tage springet ind i de rigtige lektioner – hos en ekspert hos Banc de Binary.

Support
De mange hæderspriser, som kundesupporten hos Banc de Binary har vundet, taler sit tydelige sprog om, at Banc de Binary har respekt for alle deres kunder, uanset formue, og på den måde udviser en mentalitet, markedet godt kunne bruge endnu mere af. Vi kunne ønske, at alle platforme ville blive ligeså gode til at sætte kunden i højsædet, hvadend det så er en ”lille” eller ”stor” kunde.

Om Banc de Binary
Platformen blev etableret i dønningen på finanskrisen i 2008 og var således med fra starten i revolutionen indenfor trading-platforme. Hvor det før kun var erfarne, der kunne drage nytte af de skiftende priser på markedet, kunne almindelige mennesker pludselig lynhurtigt få nok viden til at kaste sig ud af de mindre risikable og simple optioner. Fra starten af var Banc de Binary særligt gode til at møde mange forskellige typer kunder og at omfavne dem alle sammen, og sådan er det stadig. Derfor får den nye kunde og VIP-kunden lige god behandling hos Banc de Binary. Alt det, der ligger imellem den direkte kundekontakt og trading-oplevelsen er de også specialister i. Om det så er det niveau-delte videokursus, der klæder dig på til at finde den rette måde at agere på, mens du trader, eller markedsanalysen, eller nogle af de andre funktioner, så er det let at se, at Banc de Binary har som mål at simplificere og eksemplificere den optimale platform indenfor industrien med optioner.

Erfaringer med Banc de Binary

Ud fra vores synspunkt er Banc de Binary unikke i deres interesse for deres kunders velbefindende. Kunden bliver klædt på med viden til at maksimere deres profit. Endnu en ting, der er særlig, og som gør, at vi varmt anbefaler Banc de Binary er, at de er en reguleret platform og derfor er endnu mere sikre end andre platforme. At de som team også er synlige og tillidsvækkende er bare en ekstra fjer i hatten for dig, der vil trade med Banc de Binary. Og her er det værd at gentage det, vi har sagt flere steder – at der både er spænding for nybegynderen og VIP-kunden med års erfaring.

Henvisningslinks findes i denne artikel.

BancDeBinary
Banc-de-Binary_375x150
Banc de Binary Banc de Binary er verdens mest innovative trading-platform – og de har vundet adskillige priser som den bedste platform på alle tænkelige…

Karakter til Banc de Binary

Udvalg af aktiver
Værktøjer
Payout
Platformen
Support

8/10

Banc de Binary disker op med en glimrende platform at handle på.

78
 • Demo

  Gratis videokursus til alle kunder

 • Kundeservice

  Kan kontaktes 24/7 på e-mail og chat.

 • App

  Du kan trade via Banc de Binarys app.

 • Licens

  Er reguleret i England og på Cypern.

 • SKAT

  Du skal betale SKAT af dine gevinster.

regnskab-sæson-370x150

Regnskabssæson: Er du klar til store udsving?

Reklame*

Den amerikanske regnskabssæson er snart over os, og det plejer at medføre nogle ordentlige svingninger.

oliepriserne-faldt-370x150

Olie: Priserne faldt igen – men blev over $40

Reklame*

Oliepriserne faldt i løbet af tirsdag nat, men både US og internationale olie futures blev over 40$ pr. tønde.

Yahoo: Google og Verizon viser interesse for opkøb

Reklame*

Markedet kompenserer for gårsdagens tab og Nasdaqs futures viser pt. en stigning på 0.6%.