Reklame*

24Option

24option er er prisvindende trading-platform med en veludviklet kundeservice og op til 89 % profit på dine handler – en procentdel, der er højere end på nogen anden handelsplatform. På hjemmesiden finder du både en lang række investeringsmuligheder, redskaber og hjælp til at få succes som handlende, og så er det hele tilgængeligt på dansk – undtagen chatten. Læs mere om 24Option her – og bliv klogere på de mange muligheder og vores erfaringer med dem.

24Option1

Kom godt i gang med 24Option

Når du går ind på www.24option.com, finder du en ongoing video, der informerer om basale begreber indenfor handel med binære optioner. Til højre for skærmbilledet finder du tre funktioner: ”Åben en live konto”, ”Se vores videoer” og ”Besøg vores uddannelsescenter.” Du bestemmer altså selv, om du vil uddanne dig lidt først, eller gå direkte i gang. For mange kan det være en god ide at tjekke videorne og uddannelsescenteret ud. Sådan her kunne din første handel se ud:

1) Gå til 24option.com – KLIK HER!

2) Du udfylder alle markerede felter såsom navn, valuta og telefonnummer.

3) Dernæst krydser du ja i feltet, om du er over 18 og har læst om betingelser og vilkår. Her er det smart rent faktisk lige at sætte sig ind i betingelserne, før du trykker acceptér.

4) Når du har udfyldt alle personlige oplysninger, skal du udfylde bank- og kreditskoplysninger, samt vælge, om du vil betale via bankoverførsel eller en af følgende betalingsservicer. Webmoney, Perfect money, Skrill, China Union Pay eller Neteller.

5) Du vælger nu størrelse på indskud.

6) Så er du klar til at designe din egen handel med binære optioner: du skal vælge et aktiv, en udløbstid og et investeringsbeløb, samt retningen på dit aktivs forestående prisudvikling, dvs. ”Call” eller ”Put”.

7) Når du har gjort alt det, kan du klikke ”Start” – og dine positioner er nu aktive.

8) Husk, at du har mulighed for at lukke dine positioner undervejs, og det skal ske tidligst 3 minutter efter start og 5 minutter inden de lukkes. Du vil blive oplyst om, hvor meget du kan få tilbage af dit oprindelige indskud ved et evt. luk. Har du valgt ”60 sekunders” – optioner, kan du naturligvis ikke lukke dem før tid – da der simpelthen ikke er tid til det.

24Option2

Bonus hos 24Option

Pt. tilbyder 24option ikke bonusser.

Anmeldelse af 24Option

Det kan du handle
Du kan som hos de fleste andre trading-platforme handle FOREX, indekstal, valuta, aktier og råvarer hos 24Option. Det, der gør det lidt mere interessant at handle med dem netop hos 24Option er, at du kommer mere i dybden med, hvad du rent faktisk handler med, og hvad det vil sige at handle med binære optioner. Som fx at du ikke behøver en kompliceret strategi for at komme i gang. Du kan læse om alle aktiverne i forhold til fremgangsmåder i punkterne under ”binære optioner.”

Værktøjer
Portefoliet med værktøjer er særdeles veludviklet hos 24Option. Derfor er 24Option også så udbredt blandt vidt forskellige kunder – både nybegyndere og erfarne. Om du så vil trade med ganske kort udløbstid – 60 sekunder – eller lade dine positioner køre over lang tid, kan du det, ligesom du også kan lukke dine positioner undervejs. Det betyder, at du er med til selv at styre, hvordan du handler, og hvad du vil gøre med de markedssignaler, du står overfor.

Websitet og platformen
24Option er bygget op omkring nøgleordet brugervenlighed og bedst mulig hjælp til alle typer kunder. Derfor vil du også opdage, at websiten har færre menupunkter på forsiden, men fortvivl ikke, du kan altid finde informationerne under de få, fyldige punkter, der er. 24Option ser brugervenlighed som en vej til profit for kunden. Brugervenligheden afspejler sig hos 24Option i det enkle design, en multinational service på mange sprog, og i deres højt udviklede formidlingsredskaber til kunden – herunder et helt nyt videocenter. Og har du spørgsmål, kan du nemt og hurtigt få svar over chatten.

Mobil og tablet
Til de mange af os, der gerne vil trade via mobil eller tablet, for nemhedens skyld, er der en hel sektion til det formål, altid med den nyeste teknologi. 24Option følger uafbrudt med udviklingen og har et helt team, der holder sig ajour med det nyeste på markedet for binære optioner. Så selvom du har travlt, kan du godt drage nytte af markedets fluktueringer via den nyeste teknologi på din mobil eller tablet, og det er absolut lige enkelt at handle via din computer som via mobil og tablet med 24Option. Du skal bare åbne browseren på din mobil platform og indtaste www.24option.com i søgefeltet.

Demo
Før du går i gang, står 24Option parat med en præcis videoguide, der på få klik kan sikre dig en succesfuld vej ind i investeringerne med binære optioner.

Support
Når du har brug for spørgsmål, er der en live chat (på engelsk), som svarer straks. Den er oplagt til de spørgsmål, der drejer sig om at komme praktisk i gang. Hvad angår mere specialiserede spørgsmål, er det smart at gøre brug af den account manager, du får tilknyttet, når du har oprettet dig som handlende kunde hos 24Option. Til udvikling af dine kompetencer er der også et helt uddannelsescenter, der lærer dig om binære optioner fra A til Z, både på et simpelt og avanceret niveau, og til de mindre presserende spørgsmål, kan du altid skrive på emailen. Står du imidlertid overfor et indviklet problem, så kan chatten af og til have svært ved at hjælpe dig, og så er det heldigt, at supporten også rummer telefonhjælp, der dog ikke findes på dansk.

Om
24Option har fra starten villet være pionéer indenfor profitabilitet, brugervenlighed og høj standard af teknologi. Lige fra starten har de vidst, at kundens profit var den vigtigste byggesten til en succesfuld trading-platform. Vejen til dette mål er historien om at skabe muligheder for kunden og formidle dem bedst muligt. Her kommer kundeservicen ind i billedet. 24Option sætter lighedstegn mellem en god support, en god handelsoplevelse og profitabilitet. Meget af din mulighed for succes afhænger af en kvalitetsplatform. Fungerer uddannelsescentrene? Får du en god deal? Er der nok mulighed til at distribuere risikoen? Er der hjælp at hente, når du har brug for den? Det er de spørgsmål, 24Option varetager bedst muligt, og det er pga. deres højteknologisk baserede svar på dem, at de er blevet hædret mange gange med store priser.

Erfaringer med 24Option
Leder du efter en platform, der både har forstand på det globale marked og den nyeste teknologi, men som også er på dansk, kan vi klart anbefale 24Option som din fremtidige platform. Med deres på én gang let tilgængelige og sofistikerede uddannelsescenter gør de handlen med binære optioner til en kunstform, som de selv skriver et sted. Den eneste ulempe, vi kan komme i tanke om er, at der udover de gode videokurser ikke er nogen demo, og heller ingen information om bonusser, før du er oprettet. Og så virker deres live chat en anelse maskinel og dermed upersonlig. Til gengæld er de overraskende hjælpsomme og personlige på telefonen.

Henvisningslinks findes i denne artikel.

24Option
24Option_375x150
24Option 24option er er prisvindende trading-platform med en veludviklet kundeservice og op til 89 % profit på dine handler – en procentdel, der er højere end på nogen anden…

Karakter til 24Option

Udvalg af aktiver
Værktøjer
Payout
Platformen

8/10

En god allround broker til at handle optioner. Specielt supporten er over niveau i forhold til konkurrenterne.

80
 • Demo

  Prøv at handle gratis uden risiko.

 • Kundeservice

  Kan kontaktes 24/7 på e-mail og chat.

 • App

  Du kan trade via 24Options app.

 • Licens

  Er reguleret i England og på Cypern.

 • SKAT

  Du skal betale SKAT af dine gevinster.

regnskab-sæson-370x150

Regnskabssæson: Er du klar til store udsving?

Reklame*

Den amerikanske regnskabssæson er snart over os, og det plejer at medføre nogle ordentlige svingninger.

oliepriserne-faldt-370x150

Olie: Priserne faldt igen – men blev over $40

Reklame*

Oliepriserne faldt i løbet af tirsdag nat, men både US og internationale olie futures blev over 40$ pr. tønde.

Yahoo: Google og Verizon viser interesse for opkøb

Reklame*

Markedet kompenserer for gårsdagens tab og Nasdaqs futures viser pt. en stigning på 0.6%.